Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçla birini kesmek

Rüyada kılıçla birini kesmek

Rüyada kılıçla birini kesmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, malların çoğalacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, büyük başarılar kazanacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kılıçla birini kesmek gördüyseniz:

  • Aynı zamanda sizin için önemli gelişmelerinyaşanabileceği bir zaman dilimindesiniz.

Rüyada kılıçla kesmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, ortaklarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kılıçla baş kesmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçla kafa kesmek dertleşerek moral bulacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına işarettir.

Rüyada kılıçla birini kesmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, derin bir nefes alacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına rivayet eder.

Rüyada kılıçla yılan kesmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada kılıçla insan kesmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kılıçla boyun kesmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine inanılır.

Rüyada kılıçla elini kesmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments