Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç sallamak

Rüyada kılıç sallamak

Rüyada kılıç sallamak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, beddua ve ah alacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, emeklerinin heba olacağına, sağlık ve hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada kılıç sallamak gördüyseniz:

  • Belli konularda sizden yardım isteyen ya da size danışan kişiler olabilir.

Rüyada kılıç sallamak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine yorulur.

Rüyada ağaç sallamak kötü noktalara geleceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada otobüse el sallamak dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada zar sallamak büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada el salladığını görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birine el sallamak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına inanılır.

Rüyada dizinde bebek sallamak hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz mendil sallamak daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments