Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada af istemek

Rüyada af istemek

Rüyada af istemek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ona mutluluk getireceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada af istemek gördüyseniz:

  • Planları oluşturacak olan sizsiniz.

Rüyada af istemek özellikle evlilik için gün sayılacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına inanılır.

Rüyada af görmek sıkıntıların büyüyeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına işaret eder.

Rüyada birini affettiğini görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birinin af dilediğini görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına rivayet eder.

Rüyada afrika görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden af dilemek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada afrikalı görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada af etmemek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments