Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada af etmemek

Rüyada af etmemek

Rüyada af etmemek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada af etmemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikirlere sahip olmadan veya belli girişimlerde bulunmadan önce beklemenizde fayda var.

Rüyada af etmemek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada birinden af dilemek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kendine çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Rüyada af dilendiğini görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada afganistanı görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, hakkını alacağına, iyileşme göstereceğine yorulur.

Rüyada birini affetmemek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret eder.

Rüyada afrodit görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden af dilemek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada afganistanua gitmek elindekileri de yitireceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments