Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada afrikalı görmek

Rüyada afrikalı görmek

Rüyada afrikalı görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, parasının ve canın güvende olacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada afrikalı gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin olun.

Rüyada afrika menekşesi görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, yakın zamanda rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada afrikalı kadın görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlayarak af dilemek rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliden af dilemek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada afganistanı görmek ağlayacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada afrika kıtasını görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına yorulur.

Rüyada afganistanua gitmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet eder.

Rüyada ölüden af dilemek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments