Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada afrika görmek

Rüyada afrika görmek

Rüyada afrika görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kindar olacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına inanılır.

Rüyada afrika gördüyseniz:

  • Öte yandan, aileyle ilgili hassas meselelerde dikkatli davranmanızda fayda var.

Rüyada ölmüş birinden af dilemek doğru yatırımlar yapacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada afrikalı kadın görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına tabir olunur.

Rüyada af çıktığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada af görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına delalet eder.

Rüyada afganistanı görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, malının ve parasının çoğalacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada afganistanua gitmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına işaret etmektedir.

Rüyada afrikaya gitmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, zor zamanların biteceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına tabir olunur.

Rüyada güney afrikaya gitmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments