Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini affettiğini görmek

Rüyada birini affettiğini görmek

Rüyada birini affettiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, ağır günler geçireceğine, insanların takdirini kazanacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini affettiğini gördüyseniz:

  • Hassas bir konuyla ya da durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada af istemek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada afrikaya gitmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada af çıktığını görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalettir.

Rüyada ölüden af dilemek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine yorulur.

Rüyada sevgiliden af dilemek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayarak af dilemek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına delalettir.

Rüyada af etmemek refahının ve varlığının artacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin af dilediğini görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments