Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada af görmek

Rüyada af görmek

Rüyada af görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalet eder.

Rüyada af gördüyseniz:

  • Bir çevre değişikliği olabilir.

Rüyada birini affettiğini görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, umutlarını kaybedeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada af etmemek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada afrodit görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada afrika kıtasını görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına yorulur.

Rüyada birini affetmemek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, işlerinin karışacağına, tabiatı kötü olan kişiye işaret etmektedir.

Rüyada afrika menekşesi görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine rivayet eder.

Rüyada genel af görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada afrikaya gitmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, aradaki buzların eritileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments