Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kelebek görmek

Rüyada küçük kelebek görmek

Rüyada küçük kelebek görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, aksiliklerin aşılacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına işarettir.

Rüyada küçük kelebek gördüyseniz:

  • Genel çevrenizde veya kendi içinizde kargaşa yaşayabilirsiniz, bundan doğabilecek algılama hataları neticesinde yanlış tutumlar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada küçük kelebek görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek sevmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada müjde kelebeği görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebeğe dönüşmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına yorulur.

Rüyada mor kelebek görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, kısmetli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkli kelebek görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kelebek yakaladığını görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada kelebekle uçmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments