Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müjde kelebeği görmek

Rüyada müjde kelebeği görmek

Rüyada müjde kelebeği görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada müjde kelebeği gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı kurabilir ya da bazı işleri yapmanızın asıl nedeni olabilir.

Rüyada müjde kelebeği görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada müjdeli haber duymak bol kazanç elde edileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada bebek müjdesi vermek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, hakkıyla kazanca, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına rivayet eder.

Rüyada birine müjde vermek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine işaret eder.

Rüyada birinden müjde almak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine delalet eder.

Rüyada telefonda müjdeli haber almak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına delalettir.

Rüyada cennet müjdesi almak yorulacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, çok büyük zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile müjdesi almak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments