Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek yakaladığını görmek

Rüyada kelebek yakaladığını görmek

Rüyada kelebek yakaladığını görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, kazancın arttırılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, yenisinin başlayacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kelebek yakaladığını gördüyseniz:

  • Evde bütçe yapmanıza yardım edebilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kelebek yakaladığını görmek ayıplanacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek yakalamak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada rengarenk kelebek görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelebek yüzük takmak yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek bıçak görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelebek yapmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına delalet eder.

Rüyada kelebekten korkmak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kelebek olup uçmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments