Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, zorluklarını aşacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine delalet eder.

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız kişilere geleceğinizle ilgili planlarınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Rüyada gelinlik giymek ve düğünü olmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek düğünü olmak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giymek düğün görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giymek düğün yapmak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde gelinlik giymek işinde büyük zaferler elde edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, zor durumların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giymek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına işarettir.

Rüyada düğün ve gelinlik görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, başarının düşeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments