Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeniden gelinlik giymek

Rüyada yeniden gelinlik giymek

Rüyada yeniden gelinlik giymek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hastalıkların iyileşeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, lüks içinde olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeniden gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Ani karar, hareket ya da tepkiler size zarar verebilir.

Rüyada yeniden gelinlik giymek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine alamet eder.

Rüyada yeniden gelinlik giydiğini görmek iş hayatının düzeleceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek yeniden evlenmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giyip yeniden evlenmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenmemek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi gelinliğini giymek işlerin bir anda yoluna gireceğine, gönlünün ferahlayacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığının gelinlik giydiğini görmek hanesine güneş doğacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments