Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük ayakkabı giymek

Rüyada küçük ayakkabı giymek

Rüyada küçük ayakkabı giymek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Güzel haberi paylaşmadan önce, belli imzaların atıldığından, resmi kağıdın geldiğinden veya anlaşmaların yapıldığından emin olmalısınız.

Rüyada küçük ayakkabı giymek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına inanılır.

Rüyada küçük bebek ayakkabısı görmek yani babasına benzeyeceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük yaşta gelinlik giymek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, endişeli durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük terlik giymek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada küçük gelinlik giymek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ucu yırtık ayakkabı giymek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ince topuklu ayakkabı giymek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments