Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük fare görmek

Rüyada küçük fare görmek

Rüyada küçük fare görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yaşam tecrübesi edineceğine delalettir.

Rüyada küçük fare gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Rüyada küçük fare yakalamak eşi ile arasının açılacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine delalettir.

Rüyada evde küçük fare görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına rivayet eder.

Rüyada küçük ve büyük fare görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde küçük fareler görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işarettir.

Rüyada küçük fare kovalamak azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz küçük fare görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada küçük küçük fare görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına işaret eder.

Rüyada ölü küçük fare görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments