Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde küçük fare görmek

Rüyada evde küçük fare görmek

Rüyada evde küçük fare görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına tabir olunur.

Rüyada evde küçük fare gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz olan kişiler istediğiniz konulara odaklanmakta zorluk çekebilirler.

Rüyada evde küçük fareler görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada evde küçük fare görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada küçük fındık faresi görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada çok küçük fare görmek projenin gerçekleştirileceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük fare görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına işarettir.

Rüyada küçük küçük fare görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işarettir.

Rüyada küçük beyaz fareler görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, kişinin geri planda kalacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük beyaz fare görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments