Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük dana görmek

Rüyada küçük dana görmek

Rüyada küçük dana görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalet eder.

Rüyada küçük dana gördüyseniz:

  • Aslında kendinizi ifade etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada küçük dana görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hastalıklardan kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dana görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri dana görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, biraz dinleneceğine delalettir.

Rüyada dana postu görmek hatalı yollara gireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dana doğduğunu görmek düşünmeden hareket edeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dana ciğer görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada danaya ot vermek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sevinileceğine alamet eder.

Rüyada deli dana görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments