Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşırı adet olmak

Rüyada aşırı adet olmak

Rüyada aşırı adet olmak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına tabir olunur.

Rüyada aşırı adet olmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmak veya yeni başlangıçlar yapmak konusunda tereddütleriniz olabilir.

Rüyada aşırı adet olmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Rüyada aşırı kanama görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına işarettir.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına alamet eder.

Rüyada aşırı yağmur görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine tabir olunur.

Rüyada aşırı kan görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalet eder.

Rüyada aşırı kalabalık görmek dertlerin ortadan kalkacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işaret eder.

Rüyada deniz aşırı uyumak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada aşırı kilo almak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, düşmanlarını bile affedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments