Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok aşırı yemek yemek

Rüyada çok aşırı yemek yemek

Rüyada çok aşırı yemek yemek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine işaret eder.

Rüyada çok aşırı yemek yemek gördüyseniz:

  • Araştırmalar sonucu öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada çok aşırı yemek yemek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, hayıflanacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada aşırı yemek yemek zarara uğrayacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek sonra kendi işini kuracağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada aşırı su içmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına alamet eder.

Rüyada aşırı ağlamak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına alamet eder.

Rüyada aşırı korkmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, onlardan medet umacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı kıllandığını görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, insanlara olan güvenin artacağına işarettir.

Rüyada aşırı kanama görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments