Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşırı rüzgar görmek

Rüyada aşırı rüzgar görmek

Rüyada aşırı rüzgar görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, daha iyi yerlere geleceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine işaret eder.

Rüyada aşırı rüzgar gördüyseniz:

  • Mücadele içeren veya rekabet ortamlarına girmeniz yenilenmenizi sağlayabilir.

Rüyada aşırı rüzgar görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına işarettir.

Rüyada aşırı kilolu görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, insanları kandıracağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada aşırı kanama görmek başarısızlığa düşeceğine, şansının artacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada aşırı hız yapmak çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşırı derecede kusmak kaza ve belaların çıkmayacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına inanılır.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, gereksiz bir harcama yapılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada aşırı korkmak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok aşırı yemek yemek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments