Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük birini hamile görmek

Rüyada küçük birini hamile görmek

Rüyada küçük birini hamile görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, sorunsuz geçeceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük birini hamile gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tekliflerinizin, keşiflerinizin, hizmetlerinizin veya ortaya çıkardığınız işlerin değerinin farkında olmayabilirler.

Rüyada küçük bir çocuğu hamile görmek evliyseniz eşle iyi geçime, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına inanılır.

Rüyada küçük birini hamile görmek gelirinin azalacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada küçük kızın hamile olduğunu görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük kızını hamile görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işaret eder.

Rüyada küçük bir kızın hamile olduğunu görmek yoksulluğa, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına rivayet eder.

Rüyada küçük bir çocuğun hamile olduğunu görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük yaşta hamile olmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, başarılarının tadına varacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına delalet eder.

Rüyada küçük çocuğu hamile görmek haksızlık yapmayacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments