Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük bir çocuğun hamile olduğunu görmek

Rüyada küçük bir çocuğun hamile olduğunu görmek

Rüyada küçük bir çocuğun hamile olduğunu görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, başarılarının katlanacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük bir çocuğun hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Çok farklı işinizin veya iş birliğinizin faydalı şekilde ilerlemeye başladığını görebilirsiniz.

Rüyada küçük bir çocuğun hamile olduğunu görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalet eder.

Rüyada küçük çocuğu hamile görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük bir çocuğu hamile görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük birini hamile görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kızı hamile görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Rüyada küçük kızını hamile görmek hayallerinin gerçek olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada küçük yaşta hamile olmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada küçük bir kızın hamile olduğunu görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments