Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük bebek taşımak

Rüyada küçük bebek taşımak

Rüyada küçük bebek taşımak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına inanılır.

Rüyada küçük bebek taşımak gördüyseniz:

  • Değişmeyen bir duruma uzun vadeli bir çözüm bulabilirsiniz.

Rüyada küçük bebek taşımak dertlerin ve sorunların artacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada sırtında bebek taşımak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, insanları sakinleştireceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğini taşımak çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada bebeği sırtında taşımak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına işarettir.

Rüyada kucağında bebek taşımak hayatı boyunca hep sevileceğine, başarıları ile tanınacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada erkek bebeği kucağında taşımak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, içine fesat düşeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada kucakta bebek taşımak her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalettir.

Rüyada kucağında erkek bebek taşımak Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments