Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük ve çok balık görmek

Rüyada küçük ve çok balık görmek

Rüyada küçük ve çok balık görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, maddi güç elde edeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına inanılır.

Rüyada küçük ve çok balık gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan veya sözler vermeden önce, gerçeklere hakim olup olmadığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada küçük balık yemek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine işarettir.

Rüyada havuzda küçük balıklar görmek işlerinin başarılı olacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü küçük balık görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine inanılır.

Rüyada büyük küçük balık görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, daha iyi anlaşır olacağına işaret eder.

Rüyada suda küçük balık görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına delalettir.

Rüyada küçük kırmızı balık görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, ticarette başarılı olacağına inanılır.

Rüyada küçük çok balık görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada akvaryumda küçük balık görmek haneye nifak gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, işlerin de hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments