Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük altın bulmak

Rüyada küçük altın bulmak

Rüyada küçük altın bulmak sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, kazancının azalmayacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, işinde ustalaşacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük altın bulmak gördüyseniz:

  • Birine samimi ilgi gösterip duygusal olacaksınız.

Rüyada küçük altın bulmak yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına inanılır.

Rüyada küçük bebek bulmak düşmanlarını bile affedeceğine, dini inançların güçleneceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük altın kaybetmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden küçük altın almak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, sosyal hayatını da askıya alacağına alamet eder.

Rüyada küçük altın görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada küçük altın vermek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına inanılır.

Rüyada küçük küçük altın görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, başarı kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada büyük ve küçük altın görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, karlı işlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments