Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada krem kumaş görmek

Rüyada krem kumaş görmek

Rüyada krem kumaş görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, karısının çok mutlu olacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada krem kumaş gördüyseniz:

  • Başkalarının suçlarını üstlenme eğiliminiz doğru olmayabilir.

Rüyada krem kumaş görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bir top kumaş görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine yorulur.

Rüyada mor kumaş görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada perdelik kumaş görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, böylece kendine güveneceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik kumaşı görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kumaş görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, geçim derdi yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renkli kumaş görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kadife kumaş görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments