Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hırsızdan korkmak

Rüyada hırsızdan korkmak

Rüyada hırsızdan korkmak yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, borçların kapanacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine inanılır.

Rüyada hırsızdan korkmak gördüyseniz:

  • Olması imkansız beklentiler ya da eğilimler içine girebilir, altından kalkılamayacak iş yükleri nedeniyle veya çevrenizdeki kişilere yapılması imkansız işler delege ederek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada eve giren hırsızdan korkmak ailenin büyüyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına yorulur.

Rüyada hırsızdan korkmak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, artık daha dikkatli davranacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın hırsızı görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, bundan hayır göreceğine, çok eğleneceğine inanılır.

Rüyada mezar hırsızı görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulur.

Rüyada oğlunun hırsızlık yaptığını görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada para hırsızlığı yapmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada hırsızlıkla suçlanmak bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine inanılır.

Rüyada biriyle hırsızlık yapmak ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments