Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun yünü görmek

Rüyada koyun yünü görmek

Rüyada koyun yünü görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, para kazanmaya, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına alamet eder.

Rüyada koyun yünü gördüyseniz:

  • Aile içindeki mal veya eşya ile ilgili bir tartışmaya girebilirsiniz.

Rüyada koyun yünü toplamak kazancı arttıracağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada yıkanmış koyun yünü görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, çok mutlu olunacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada koyunun yününü kırpmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun yün görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına delalet eder.

Rüyada koyun yünü yıkamak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına inanılır.

Rüyada koyun yünü yıkadığını görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyun yünü görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada koyun yünü almak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, büyüleyeceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments