Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyunun yününü kırpmak

Rüyada koyunun yününü kırpmak

Rüyada koyunun yününü kırpmak işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada koyunun yününü kırpmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir bayanı uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada koyun yünü kırpmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, doğru kararların alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyunun yününü kırpmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yün kırpmak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada göz kırpmak mutlu günler yaşanacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye göz kırpmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada birine göz kırpmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına inanılır.

Rüyada sevdiğine göz kırpmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine tabir olunur.

Rüyada kıza göz kırpmak endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments