Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun yünü almak

Rüyada koyun yünü almak

Rüyada koyun yünü almak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına inanılır.

Rüyada koyun yünü almak gördüyseniz:

  • Yanlız katılacağınız davetlerde veya arkadaş grubunuzla gezmeler sırasında beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada koyun yünü kırpmak çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun yün görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada koyun ve yün görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya delalet etmektedir.

Rüyada koyun yünü toplamak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına işaret eder.

Rüyada yıkanmış koyun yünü görmek yüceltileceği sözler duyacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine tabir olunur.

Rüyada koyun yün yıkamak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada koyun yünü yıkamak sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyunun yününü görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, işlerini yoluna sokacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments