Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare taşlamak

Rüyada fare taşlamak

Rüyada fare taşlamak de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, keyifli hale geleceğine, düşmanlarına da dost olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada fare taşlamak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar toplum içerisindeki duruşunuzu olumlu etkileyebilir.

Rüyada fare taşlamak sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalettir.

Rüyada şeytan taşlamak çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek taşlamak daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çakal taşlamak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, hidayete ereceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet eder.

Rüyada yılanı taşlamak başına uğursuz olayların geleceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada birilerini taşlamak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, çok sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kocasını taşlamak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi taşlamak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments