Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç saymak

Rüyada saç saymak

Rüyada saç saymak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, kendisiyle de gururlanacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, kazancının epey düşeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada saç saymak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, her şey bittiğinde son derece mutlu olacağınızı göreceğiniz gelişmeler yaşıyorsunuz.

Rüyada saç saymak hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, zarara gireceğine delalet eder.

Rüyada saç teli saymak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe alamet etmektedir.

Rüyada para saymak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, görmediği yerlere gideceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna rivayet eder.

Rüyada sayı saymak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada adımlarını saymak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalettir.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dakika saymak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın ve para saymak sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments