Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi ve koyun görmek

Rüyada keçi ve koyun görmek

Rüyada keçi ve koyun görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, uzun sohbetler edeceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine işarettir.

Rüyada keçi ve koyun gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi besleyebilirsiniz.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, dünya malı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada koyun kuzu keçi görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada koyun ve keçi kesmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada keçi ve koyun kesmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun keçi sağmak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine yorulur.

Rüyada keçi ve koyun görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına delalet eder.

Rüyada koyun keçi görmek sevilen bir kişi olunacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments