Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun kestiğini görmek

Rüyada koyun kestiğini görmek

Rüyada koyun kestiğini görmek bir konuda destek alacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun kestiğini gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yolculuk, seyahat ya da ziyaret bir hamle yapmanız durumunda olabilecekleri görmenizi sağlayabilir.

Rüyada koyun kestiğini görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının koyun kestiğini görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, sevgi ve hürmet göreceğine inanılır.

Rüyada birinin koyun kestiğini görmek ona kol kanat gereceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun kestirmek bazı kaynakların tükeneceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine alamet eder.

Rüyada saç uçlarını kestirmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine inanılır.

Rüyada köpeği kestiğini görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalettir.

Rüyada başkasının kendi saçını kestiğini görmek sıkıntılarının sona ereceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada saç kestirdiğini görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments