Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin koyun kestiğini görmek

Rüyada birinin koyun kestiğini görmek

Rüyada birinin koyun kestiğini görmek haksızlığa uğranacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, işinde ustalaşacağına işaret eder.

Rüyada birinin koyun kestiğini gördüyseniz:

  • Olaylar veya belli bir durum sizin yararınıza bir hal alabilir.

Rüyada başkasının koyun kestiğini görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, her zaman hürmet göreceğine delalet eder.

Rüyada koyun kestirmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun kestiğini görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada birinin koyun kestiğini görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, helal kazanç elde edileceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını kestirmek istemek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada saçı küt kestirmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada boğa kestiğini görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına işarettir.

Rüyada saçını perçem kestirmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments