Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu yeşil göz görmek

Rüyada koyu yeşil göz görmek

Rüyada koyu yeşil göz görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada koyu yeşil göz gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız eski bir dostunuzdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada koyu yeşil göz görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada koyu mavi göz görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına yorulur.

Rüyada koyu yeşil elbise görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sorunsuz geçeceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada koyu yeşil ev görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, gönlünün rahata ereceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada koyu yeşil halı görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Rüyada koyu yeşil elbise giymek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada koyu yeşil görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına işarettir.

Rüyada koyu yeşil giymek başarı kaydedeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, alanında marka bir isim olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments