Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu yeşil duvar görmek

Rüyada koyu yeşil duvar görmek

Rüyada koyu yeşil duvar görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, borca batacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine delalet eder.

Rüyada koyu yeşil duvar gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz var.

Rüyada koyu yeşil duvar görmek hayatının yolunda gideceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyu yeşil yılan görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyu yeşil kazak görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyu yeşil elbise görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, rızkın kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada koyu yeşil giymek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, ele geçen kazancın artacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada koyu yeşil renk görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada koyu yeşil göz görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada koyu yeşil görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments