Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu mavi su görmek

Rüyada koyu mavi su görmek

Rüyada koyu mavi su görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyu mavi su gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklenmedik şekilde size ya da hizmetlerinize veya planlarınıza destek verebilir ya da bazı vaatlerde bulunabilirler.

Rüyada koyu mavi su görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyu mavi görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulur.

Rüyada koyu mavi kazak görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, hem işinde başarılı olacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada koyu mavi giymek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, hasta olacağına delalet eder.

Rüyada koyu mavi göl görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, işlerin düzgün gideceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulur.

Rüyada koyu mavi deniz görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada koyu mavi denizde yüzmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada koyu mavi göz görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, manevi olarak hasar alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments