Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu mavi görmek

Rüyada koyu mavi görmek

Rüyada koyu mavi görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, işlerin aksamayacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada koyu mavi gördüyseniz:

  • Ev yaşamınızda insanlar sizden uzaklaşmak isteyebilir.

Rüyada koyu mavi deniz görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, fakirlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyu mavi su görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, küs kimselerin barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyu mavi renk görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyu mavi göz görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına alamet eder.

Rüyada koyu mavi görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyu mavi kazak görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyu mavi denizde yüzmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyu mavi elbise giymek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments