Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu mavi kazak görmek

Rüyada koyu mavi kazak görmek

Rüyada koyu mavi kazak görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına alamet eder.

Rüyada koyu mavi kazak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmeler canınızı biraz sıkabilir.

Rüyada koyu mavi kazak görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, aile hayatının hayır getireceğine, yaşama hevesinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyu renk kazak görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada koyu yeşil kazak görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyu mavi görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, keyifli hale geleceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada koyu mavi su görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyu mavi göl görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.

Rüyada koyu mavi deniz görmek söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyu mavi denizde yüzmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments