Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyu mavi giymek

Rüyada koyu mavi giymek

Rüyada koyu mavi giymek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyu mavi giymek gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları şimdiye kadar karşılaştıklarınızdan daha büyük bir şeyi içeriyor olabilir.

Rüyada koyu mavi giymek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyu mavi elbise giymek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyu mavi kazak görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyu mavi denizde yüzmek parasının üstüne para ekleyeceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyu mavi göz görmek çok başarılı işlere imza atacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, istenmeyen bir yolculuğa rivayet eder.

Rüyada koyu mavi göl görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyu mavi görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada koyu mavi su görmek adını kirleteceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments