Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kızı görmek

Rüyada aşık olduğun kızı görmek

Rüyada aşık olduğun kızı görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kızı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza yük olmak istemez, işleri kolaylaştırırsınız.

Rüyada bir kıza aşık olduğunu görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, haksızlık edeceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşık olunan kızı görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğum kızı görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, işlerinden de geri kalacağına yorulur.

Rüyada güzel bir kıza aşık olmak üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kıza aşık olmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, sağlığının geri geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada başka bir kıza aşık olmak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, düşman malından yemeye, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına alamet eder.

Rüyada görülen kıza aşık olmak çok büyük ses getireceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, evlatlarından memnun olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments