Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğum kızı görmek

Rüyada aşık olduğum kızı görmek

Rüyada aşık olduğum kızı görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, karamsar ve umutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğum kızı gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme eğilimlerinde olabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın kıza aşık olmak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada aşık olduğun kızın elini tutmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kıza sarılmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada teyze kızına aşık olmak sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada başka bir kıza aşık olmak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, düşmanlarını kaybetmeye, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Rüyada eski aşık olduğun kızı görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kızla sevgili olmak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine inanılır.

Rüyada görülen kıza aşık olmak kısmetlerin azalacağına, zor zamanlar geçireceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments