Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olunan kızı görmek

Rüyada aşık olunan kızı görmek

Rüyada aşık olunan kızı görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, zor günler geçirileceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, sorunların son bulacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşık olunan kızı gördüyseniz:

  • Belli yönlerde ilerleyebilmek için kendinize zaman yaratmalısınız.

Rüyada aşık olduğun kızla sevgili olmak hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize alamet eder.

Rüyada tanımadığın kıza aşık olmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına delalet eder.

Rüyada yabancı kıza aşık olmak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kıza aşık olmak kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kıza aşık olmak yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, böyle işlere kalkışacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek her şeyin sarpa saracağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya yorulur.

Rüyada gördüğü kıza aşık olmak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kıza aşık olduğunu görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments