Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğu kişiyi görmek

Rüyada aşık olduğu kişiyi görmek

Rüyada aşık olduğu kişiyi görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, hayallerinin suya düşeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişiyi gördüyseniz:

  • Toplum içerindeyken ikili ilişkilerinize veya sizin için özel bir kişiyle konuşmalarınıza, iş hayatınıza veya sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada hep aynı kişiye aşık olmak büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına işaret eder.

Rüyada görülen kişiye aşık olmak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kişinin ailesini görmek gelir elde edeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukları aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kişinin öldüğünü görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişiye sarılmak kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişiye sarıldığını görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişi görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments