Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı ve kovanı görmek

Rüyada arı ve kovanı görmek

Rüyada arı ve kovanı görmek işlerinin ters gideceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına delalet eder.

Rüyada arı ve kovanı gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgi veya haberleri arkadaşlarınız ya da meslektaşlarınızla değerlendirebilirsiniz.

Rüyada kovanda arı görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, güvensizliğini yeneceğine yorulur.

Rüyada arı kovanından bal çıkarmak maddi kolaylığa ulaşacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir kovan arı görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına rivayet eder.

Rüyada bal arısı kovanı görmek başarıları ile tanınacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş arı kovanı görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kovanla arı görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde arı kovanı görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalettir.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, getirisi çok olan işler yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments