Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı kovanı bozmak

Rüyada arı kovanı bozmak

Rüyada arı kovanı bozmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, kurulu düzenin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arı kovanı bozmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde verilen sözleri tutmak zorlaşabilir veya uzlaşmak zor olabilir.

Rüyada arı kovanı bozmak planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Rüyada boş arı kovanı görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, duaların kabul olacağına, üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arı kovanı taşımak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arı kovanından bal çıkarmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada bir kovan arı görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada eşek arısı kovanı görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada arı kovanı görmek üzüntülerin daha da artacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına tabir olunur.

Rüyada kovanda arı görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments