Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kot pantolon vermek

Rüyada kot pantolon vermek

Rüyada kot pantolon vermek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, şen kahkahalar atacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kot pantolon vermek gördüyseniz:

  • Çabuk karar verebilir, kararlarınızı çabuk yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada kot pantolon giydiğini görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada başkasının kot pantolonunu giymek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada kot pantolon kaybetmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kirli kot pantolon görmek bereketin geleceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, kafasını toparlayacağına delalettir.

Rüyada kot pantolon aldığını görmek sorunlarının yakında biteceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet eder.

Rüyada dar kot pantolon giymek kendisi için mal mülk alacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kot pantolon yıkamak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada kot pantolon kesmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments