Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kot pantolon aldığını görmek

Rüyada kot pantolon aldığını görmek

Rüyada kot pantolon aldığını görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kot pantolon aldığını gördüyseniz:

  • Sizi fazla ilgilendirmeyen işlere karışmanız yüzünden aşırı yorulabilirsiniz.

Rüyada kot pantolon aldığını görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, onlara hocalık edeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada kirli kot pantolon görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kot pantolon yıkamak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kot pantolon görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kot pantolon görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hasret çekileceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada mavi kot pantolon görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kot pantolon kaybetmek rahata kavuşmaya, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kot pantolon denemek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments