Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kot kumaş görmek

Rüyada kot kumaş görmek

Rüyada kot kumaş görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, maddi olarak güç kazanacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına yorulur.

Rüyada kot kumaş gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler önemli fırsatlar doğurabilir.

Rüyada kot kumaş görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kot elbise görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine delalettir.

Rüyada mini kot etek görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kot pantolonun yırtıldığını görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada kot etek giymek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kot şort giymek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, neşe içinde olacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kot gömlek almak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Rüyada kot etek görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, güven kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments